Vloggen

Het is de laatste jaren steeds meer in populariteit gestegen: vloggen. Een videoblog geeft vele mogelijkheden om naar buiten toe te treden en mensen te interesseren met uw dagelijkse of juist bijzondere bezigheden. Creating Frames helpt u met het creëren van uw vlog. Zo kunnen we de beelden voor u monteren. Zo wordt uw vlog een succes en ziet het er mooi strak uit.

Dichter bij uw publiek komen

Wij kunnen u helpen met het editen van een persoonlijke vlog. Maar het is tegenwoordig ook steeds gebruikelijker om een zakelijke vlog te maken. Zo kunt u uw klanten laten zien hoe het eraan toe gaat bij uw bedrijf en verkleint u de afstand tussen uw bedrijf en uw publiek. Voor ieder type vlog kunt u terecht bij Creating Frames.

U levert, wij monteren

De montage van uw vlog kunt u aan ons uitbesteden. U levert het beeldmateriaal bij ons af en wij editen het tot een goedlopende en krachtige vlog. U blijft hier natuurlijk nauw bij betrokken en houdt zo de regie over uw eigen vlog. Hiervoor gebruiken we onze eigen apparatuur, waardoor de vlog snel en vakkundig kan worden afgemaakt.

Uw eigen vlog!

Wilt u een vlog laten monteren zodat deze er scherp uit komt te zien? Dan bent u bij Creating Frames aan het juiste adres. Wij maken van uw vlog een succes en zorgen dat u een reeks neer kunt zetten om een andere inkijk te geven in uw (bedrijfs)leven. Voor vragen of meer informatie over de mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.