Vloggen

Je wilt je mening, visie, ideeën met de wereld delen? Dan ga je vloggen. Maar hoe spring je eruit tussen al die mensen die hetzelfde idee hadden? Juist, door kwaliteit te leveren als je je alledaagse of juist bijzondere bezigheden perfect in beeld laat brengen. Een strakke vlog waar je volgers graag op inzoomen.

Dichter bij je publiek komen

Vloggen kan zowel persoonlijk als zakelijk. Laat je klanten zien hoe het er in je bedrijf aan toe gaat en verklein de afstand tussen je bedrijf en je (potentiële) klantenkring. Maak het verschil en onderscheid je van je collega-vloggers of je concurrenten.

Jij levert, wij monteren

De montage van jouw vlog kun je aan ons uitbesteden. Lever het beeldmateriaal bij ons af en laat het editen tot de krachtige vlog die jij voor ogen had. De regie blijft bij jou. Jouw boodschap wordt snel en vakkundig tot een goedlopend geheel gemonteerd. Levert je beslist meer volgers op.

Je eigen vlog!

Plannen om te gaan vloggen? Doen! Ook zakelijk want een kans om je doelgroep te verrassen, laat je natuurlijk niet lopen. Met de juiste ondersteuning – juist: Creating Frames – geef je een bijzonder inkijkje in je (bedrijfs)leven. En laat jouw klanten daar nou net op zitten te wachten!