Edit

Het maken van mooie beelden is natuurlijk belangrijk, maar voor een optimale video is de juiste edit ook noodzakelijk. Daarom kunt u bij Creating Frames een video laten editen tot een in details afgewerkt en kloppend geheel.

Eigen materiaal

Bij Creating Frames maken we gebruik van onze eigen apparatuur en editen we onze video’s dan ook helemaal zelf. We hebben onze eigen software hiervoor beschikbaar om uw video vakkundig in elkaar te zetten. Dit heeft voor u als voordeel dat u zeker weet dat, na het schieten van de beelden, we weten hoe uw video eruit moet komen te zien. Uiteraard nemen we u vanaf het begin mee in het traject, en blijft u betrokken bij het project en houdt u de regie over de uitkomst van de montage.

Alles onder één dak

Bij Creating Frames produceren we uw video van a tot z. Onze vakkundige camera-operator maakt de beelden, waarna deze worden geëdit tot een mooi geheel. Zo kunt u bij Creating Frames profiteren van alle diensten onder één dak, en wordt uw video een heus kunststukje. Bovendien kunnen we op deze manier snel schakelen en is uw video eerder gereed en sluit alles netjes op elkaar aan.

Kwaliteit voorop

Wilt u uw beelden vakkundig laten monteren zodat u verzekerd bent van een kwalitatief goede video? Dan kunt u altijd terecht bij Creating Frames. Wij helpen u graag door uw video te editen en te zorgen voor een eindresultaat waar u trots op kunt zijn. Voor vragen of meer informatie over het editen van uw video kunt u gerust contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden met u.