Congressen

Wilt u een video van uw congres om uw doelgroep te laten weten hoe het was of om ze naar een volgend congres toe te krijgen? Wij helpen u met het creëren van een video die uw congres eer aan doet. Zo kunnen we de sfeer vastleggen in onze beelden en er een mooi geheel van maken die u kunt delen met uw bezoekers en belangstellenden.

Registratie

U kunt Creating Frames inschakelen om een mooie registratievideo te maken van uw congres. Zo kunt u naderhand communiceren hoe het congres is verlopen en uw doelgroep een beeld geven van de dag. Wij spreken van tevoren met u af wat u gefilmd wilt hebben, zodat u zelf de regie houdt over de inhoud van de video.

Aankondiging

Het is ook mogelijk een promovideo te maken om uw congres onder de aandacht te brengen bij mogelijke bezoekers. We kunnen op verschillende manieren een video maken die uw congres uitlicht. Een video zegt veel meer dan een lange tekst en helpt, door een beeld te schetsen van de essentie van uw congres, uw doelgroep te overtuigen.

Van script tot montage

Creating Frames beschikt over de middelen om uw gehele videoproject uit te voeren, van het script tot aan de eindmontage. We gaan dan ook graag met u in gesprek over de opzet van de video. U houdt hierbij natuurlijk altijd de regie.

Uw congres in beeld

Wilt u uw congres in beeld brengen, zodat u dit kunt communiceren naar uw bezoekers? Bij ons bent u verzekerd van professionele apparatuur en een ervaren camera-operator, waarbij wij zelf de video van a tot z voor u opstellen en afmaken. Voor vragen of meer informatie over onze diensten kunt u gerust contact opnemen.