Congressen

Je wilt je congres onder de aandacht brengen van je doelgroep en ze prikkelen om naar het volgende congres te komen? Een film helpt om dat doel te bereiken. Sfeer gevangen in beelden, die jouw evenement eer aandoen.

Registratie

Met een mooie filmregistratie geef je potentiële bezoekers een kijkje in je keuken en kun je achteraf communiceren hoe het congres verlopen is. Je doelgroep leert je (alvast) beter kennen. Je houdt zelf de regie en laat alleen filmen wat zichtbaar mag/kan worden.

Aankondiging

Het is mogelijk een promofilm te maken om je congres onder de aandacht te brengen bij mogelijke bezoekers. Een film zegt meer dan duizend woorden en helpt, door een beeld te schetsen van de essentie, je doelgroep te overtuigen. Er zijn veel mogelijkheden om een congres uit te lichten, jouw idee kan vormgegeven worden, dat is een zekerheid.

Van script tot montage

Creating Frames beschikt over de middelen om het gehele filmproject uit te voeren, van het script tot aan de eindmontage. Jij bepaalt het thema, de boodschap en het doel en je houdt de regie in eigen hand. Creating Frames denkt mee, voert uit en stopt niet voordat jij tevreden bent.
Jouw congres in beeld
Communiceer met jouw doelgroep door een film die jouw congres in beeld brengt. Met professionele apparatuur en een ervaren camera-operator wordt de film van begin tot eind verzorgd.