Film

Film is een verhaal dat gevangen wordt in beeld en geluid om jouw boodschap op de juiste manier over te brengen. Een corporate film zorgt ervoor dat jouw verhaal duidelijk en perfect verteld wordt. Dankzij eigen apparatuur is het makkelijk en snel schakelen om in te kunnen springen op jouw wensen. Van idee tot script, van opname tot edit.

Van corporate film tot vlog

Alle soorten films zijn mogelijk: zakelijke projecten zoals corporate films en commercials of prachtige sfeerimpressies van jouw evenement. De stijl wordt in overleg bepaald, in samenspraak gaat het creatieve proces stromen om te komen tot een film waar je blij van wordt en die het doel bereikt dat jij wilt.

Van het idee tot aan de montage

Van het eerste idee voor de film tot de laatste seconde montage: Creating Frames staat garant voor kwaliteit en creativiteit. De apparatuur en expertise van Creating Frames biedt alleen het beste om jouw boodschap over te brengen aan het grote publiek

Film laten maken?

Laat Creating Frames meedenken over de invulling van jouw corporate film of commercial. Er is maar één soort film dat het best bij jouw idee past. Het hoeft alleen nog maar uitgevoerd te worden. Voor meer informatie kun je altijd vrijblijvend contact opnemen.