Video

Met een video kunt u in enkele beelden meer zeggen dan in 1000 woorden. Of het nu gaat om een aftermovie of een bedrijfsvideo, Creating Frames zorgt ervoor dat uw verhaal wordt verteld. Dankzij onze eigen apparatuur kunnen we snel schakelen en zorgen we ervoor dat uw video van a tot z wordt verzorgd.

Van evenement tot commercial

U kunt ons inschakelen voor allerlei soorten video’s. Voor uw zakelijke projecten, zoals bedrijfsvideo’s en commercials, kunt u gebruikmaken van onze expertise. Daarnaast kunnen we ook opnames maken van evenementen om een prachtige sfeerimpressie te geven. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om video’s te laten maken met behulp van een drone. Voor alle video’s, voor welk platform dan ook, kunt u bij Creating Frames terecht.

Van het filmen tot aan de montage

Wanneer u uw video laat maken door Creating Frames helpen wij u van het maken van de beelden tot aan de laatste montage. Wij hebben namelijk alle expertise en apparatuur binnen onze organisatie om uw video te filmen en te editen.

Video laten maken?

Wilt u een video laten maken van bijvoorbeeld een evenement of voor zakelijke doeleinden, dan bent u bij Creating Frames aan het juiste adres. We denken graag met u mee wat voor soort video het beste bij uw bedrijf past. Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze video’s kunt u altijd contact met ons opnemen.