Bedrijfsvideo’s

Wilt u het verhaal van uw bedrijf op een originele en onderscheidende manier vertellen? Kies dan voor de bedrijfsvideo’s van Creating Frames. Wij maken een video voor u waarin we uw boodschap perfect kunnen overbrengen aan uw doelgroep.

Klanten aanspreken

Om uw klanten aan te spreken moet u zich onderscheiden van de concurrentie en ook de aandacht kunnen trekken. Een bedrijfsvideo is een visuele en aantrekkelijke manier om uw klanten te bereiken. Het is bovendien een stuk persoonlijker dan alleen tekst. Hiermee betrekt u de doelgroep sneller bij uw bedrijf en kunt u nieuwe klanten aanspreken.

Visie uitstralen

Voor het ontwikkelen van een concept is het erg belangrijk dat we op de hoogte zijn van uw visie. De bedrijfsvideo moet immers aansluiten op de overige marketinguitingen en inhoudelijk passen bij uw bedrijf. U bent dan ook nauw betrokken bij het opstellen van het script, de conceptontwikkeling en de uiteindelijk montage. Zo maken we uw bedrijfsvideo de spil in de communicatie naar uw doelgroep.

Bedrijfsvideo laten maken

Wilt u een bedrijfsvideo om uw bedrijfsverhaal te kunnen vertellen op een manier die de doelgroep aanspreekt? Dan kunt u terecht bij Creating Frames. Wij dragen zorg voor een kwalitatieve video die door ons vakkundig wordt geëdit. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze bedrijfsvideo’s kunt u gerust contact met ons opnemen.