Social media content

Wilt u video’s delen via uw social media om uw doelgroep te bereiken? Creating Frames produceert de video’s voor verschillende kanalen met behulp van eigen apparatuur. Visuele content werkt vaak veel beter op social media dan tekst, wij helpen u dan ook graag dit te creëren.

Video’s op social media

Op social media is het van belang om op te vallen in de massa. Videomateriaal is hier de uitgelezen kans voor. Video kan emotie overbrengen, wat bij tekst een stuk moeilijker is. Een video is daarbij veel persoonlijker en daarom beter geschikt. Met een sterke video kunt u uw naamsbekendheid vergroten en op termijn nieuwe klanten binnenhalen.

Boodschap overbrengen

Een video kan u helpen een boodschap over te brengen over uw product of dienst. Wij weten als geen ander hoe u een krachtige boodschap kunt overbrengen in minder dan een minuut beeldmateriaal. Bij ons wordt u vanaf het eerste moment betrokken bij de productie van de video. Allereerst bespreken we uiteraard uw wensen voor de social media content, maar u kunt zelf ook nauw betrokken blijven bij het bepalen van het script en de uiteindelijke montage.

Social media content produceren

Wilt u graag het produceren van content van uw social media uitbesteden om zeker te zijn van kwalitatieve beelden? Dan kunt u terecht bij Creating Frames voor een video met beeldmateriaal in hoge resolutie. Wij hebben ons eigen materiaal waardoor we snel kunnen schakelen en uw video binnen de kortste keren online staat. Neem gerust contact met ons op.