Social media content

Je krijgt maar één kans voor een goede eerste indruk, zeker op social media. De eerste seconden bepalen of jouw film bekeken wordt of dat er geswiped wordt. Visuele content werkt veel beter dan tekst; laat ons je helpen dit te creëren.

Films op social media

Op social media móet je opvallen in de massa. Een film is hier de uitgelezen kans voor. Film kan emotie overbrengen, wat bij tekst een stuk moeilijker is. Een film is daarbij veel persoonlijker en daarom beter geschikt. Met een sterke film kun je jouw naamsbekendheid vergroten en op termijn nieuwe klanten binnenhalen.

Boodschap overbrengen

Een film helpt om een boodschap over te brengen over een product of dienst, soms al in minder dan één minuut. Samen wordt het thema, het doel en de boodschap die je wilt overbrengen bepaald. Je blijft betrokken bij het hele proces dat ervoor gaat zorgen dat jouw krachtige boodschap over wordt gebracht.

Social media content produceren

Laat het produceren van de content van jouw social media over aan de expert. Voor beeldmateriaal in hoge resolutie, gefilmd met eigen materiaal en kennis van zaken, is Creating Frames de juiste partner. Snel online om jouw boodschap met de wereld te delen.