Over ons

Creating Frames Media is erop gericht de best mogelijke video voor u te produceren. Dit doen we sinds 2015 met alle plezier. Na een opleiding op het Sint Lucas in Eindhoven en een periode van reizen trok het ondernemerschap Paul zodanig dat hij het bedrijf Creating Frames Media is begonnen. Dat ondernemende karakter zit in ons en heeft ons gebracht waar we nu staan.

Bij ons komt u terecht in een zeer informele sfeer waar het eindresultaat telt. We denken dan ook graag met u mee. Dit doen we het liefst in een persoonlijk gesprek, zodat we uitgebreid kunnen bespreken hoe uw ideale video eruit ziet. Met ons oog voor detail proberen we het geheel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw wensen.

Dankzij de vele projecten die we hebben volbracht kunnen we u werk op maat aanbieden. Wij weten dan ook waar we het over hebben. Belangrijk hierbij is dat we niet alleen het beeldmateriaal kunnen maken, maar ook zelf de middelen hebben om dit uit te werken tot een complete video. U vindt alles bij ons onder één dak, van filmwerk tot montage.

creating-frames-owner