Even over mij …

Sinds 2015 produceert Creating Frames de best mogelijke films. Met veel plezier, mag daaraan toegevoegd worden.

“Als ik mezelf zou moeten omschrijven, is het: ondernemer en ondernemend, dat bleek al op jonge leeftijd. Na een studie – audiovisuele productie – aan het Sint Lucas, volgde een tijd van reizen. Omdat het er anders vast niet meer van zou komen. Niet uitstellen tot morgen maar vandaag! Dat past bij mij. Nadat ik een tijdje over de wereld had gezworven, was het tijd om door te pakken. Aan de slag, de volgende droom najagen: zelfstandig ondernemer worden als filmmaker.

Ik werk graag vanuit een informele sfeer, stel mensen snel op hun gemak. In een persoonlijk gesprek worden wensen besproken, en krijg ik meestal snel een eerste idee waarop verder geborduurd gaat worden. De creatieve energie die gaat vloeien als ik aan een nieuw project begin, ervaar ik iedere keer weer als bijzonder. Ik mag wel zeggen dat ik buiten de lijntjes durf te denken, authenticiteit als eis voor mijn werk als voorwaarde stel en zorg ervoor dat elke film uniek is.

Ik film, regisseer, edit en produceer alles zelf of schakel collega’s in die dezelfde drive hebben, om me te ondersteunen. Een eindproduct waar de klant tevreden over is, is altijd het doel. Ik zet alles op alles om het totaalplaatje kloppend te krijgen. Alles onder één dak, van filmwerk tot montage. De boodschap van de klant tot in perfectie in beeld brengen: dát is waar ik energie van krijg.”

paul