4k Video

U wilt natuurlijk een video die haarscherp is en de beste beeldkwaliteit heeft. Daarom maakt Creating Frames gebruik van video’s in 4k. Zo zorgen we ervoor dat uw video’s van absolutie topkwaliteit zijn en u de kleinste details in beeld krijgt.

Topkwaliteit met 4k

De 4k-resolutie slaat op het aantal horizontale pixels dat deze resolutiestandaard hanteert. Dit wil zeggen dat 4k een resolutie bevat van maar liefst 3840×2160 pixels. Dit is twee keer zoveel als bij full HD. Zo krijgt u een betere beeldkwaliteit met meer detail. Creating Frames zorgt zo voor een video van optimale kwaliteit.

Zakelijke video in 4k

Bij Creating Frames kunnen we diverse video’s voor u maken. Zo kunt u ons voor diverse zakelijke projecten inschakelen. Wilt u een sfeerimpressie geven van een congres of nieuwe content voor uw sociale media platformen? Wij zorgen voor de hoogste resolutie en de beste afwerking. Schakel dan ook de kennis van Creating Frames in voor uw zakelijke video.

Uw video in 4k

Wilt u een video laten maken en zeker zijn van de beste beeldkwaliteit? Dan maken wij van Creating Frames graag voor u een 4k-video. Zo geniet u van optimale scherpte. Daarnaast kunnen we uw video ook in slow motion maken. Voor meer informatie over 4k-video of onze diensten kunt u altijd contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden met u.