Drone

Wilt u een video met beelden vanuit de lucht die een prachtige weergave geeft van uw bedrijf? Of een spectaculaire commercial maken met een mooi overzicht op hoogte? Dan kunt u bij Creating Frames terecht voor een video gemaakt met een drone. Wij maken graag voor u een video met een unieke kijk vanaf boven. Zo krijgt uw video een nieuwe dimensie en geeft u de kijker een prachtige overview vanuit de lucht.

Unieke kijk

Het maken van een video met behulp van een drone geeft het geheel een uniek karakter. De kijk vanaf boven is origineel en anders dan een normale video. Zo kunt u uw publiek trakteren op een andere blik op de situatie. Het is met een drone bovendien ook mogelijk om moeilijk te bereiken plekken uitstekend in beeld te brengen. Een luchtopname is dan ook de ideale mogelijkheid om een video te maken die onderscheidend is.

Onderscheidend promotiemateriaal

Naast dat het sentiment goed kan worden overgebracht door middel van een drone kan het natuurlijk ook worden ingezet voor zakelijke doeleinden. Een drone video is onderscheidend en kan uw product, dienst of bedrijf in een heel ander licht zetten. Voor diverse reclamedoeleinden kunnen wij dan ook een drone video maken.

Drone video laten maken

Wilt u een video laten maken door een drone om zo unieke luchtbeelden te krijgen? Creating Frames maakt voor u een kwalitatieve en onderscheidende video. We bespreken graag met u de wensen voor uw video en zorgen dat het eindresultaat volledig naar uw smaak wordt geëdit. Voor vragen of meer informatie over onze drone video’s kunt u altijd contact opnemen.