Commercials

Wilt u uw bedrijf of product promoten? Dan kan een commercial een hele goede manier zijn om aandacht te trekken en klanten te enthousiasmeren. Voor de productie van een commercial kunt u terecht bij Creating Frames. Wij kunnen een commercial van begin tot eind voor u opzetten en zorgen voor hoge beeldkwaliteit.

Doel commercial

Voordat we beginnen aan het maken van de commercial is het van belang om te bepalen wat het doel is. Wat wilt u bereiken met de commercial? Wilt u een product in de picture zetten of uw bedrijf als geheel promoten voor meer bezoekers? We gaan graag met u om de tafel om dit te bepalen en de mogelijkheden te bespreken.

Creatieve proces

Wanneer het doel duidelijk is, kunnen we starten met het creatieve proces. We kunnen een concept bedenken om de commercial op te zetten. Wij denken graag mee om te zien wat voor soort video het beste past bij uw bedrijf. We hebben diverse mogelijkheden, zoals het werken met slow motion. Zo creëren we een concept dat de unieke waarden van uw bedrijf kort en krachtig weergeeft.

Alles onder één dak

Als het script er ligt, gaan we over tot het maken van de beelden. Hiervoor gebruiken we onze eigen professionele apparatuur. Na het schieten van de beelden hebben we de mogelijkheid de video zelf te editen. Zo kan u het hele proces bij Creating Frames uitbesteden, zodat we snel kunnen schakelen en u eerder kunt genieten van een mooi eindresultaat. Ook bij het editen van de commercial blijft u nauw betrokken om de juiste keuzes te maken.

Professionele commercial maken

Wilt u een commercial laten maken? Voor vragen of meer informatie over het maken van de commercial kunt u altijd contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden met u.