Commercials

We gaan er even uit voor de reclame…
Een bedrijf of product promoten? Dan kan een commercial de perfecte manier zijn om aandacht te trekken en klanten te enthousiasmeren. Met een reclamefilm in hoge beeldkwaliteit breng je jouw boodschap op indrukwekkende wijze bij je klanten

Doel commercial

Voorafgaand aan het maken van de commercial moet bepaald worden wat het doel is, wat je wilt bereiken. Gaat het om een specifiek product of wil je het bedrijf als totaal promoten? In overleg wordt de focus bepaald om te komen tot een eindproduct dat aan je verwachting voldoet.

Creatieve proces

Het creatieve proces start als het doel bepaald is. Welk concept past bij je bedrijf en welke commercial hoort daarbij. Met al onze technische mogelijkheden creëren we een script dat de unieke waarde van jouw bedrijf kort en krachtig vertelt. De inzet van een drone, het gebruik van slow-motion, muziek, visuals of een krachtige voice-over zorgen ervoor dat jouw idee gerealiseerd wordt.

Alles onder één dak

Met professionele apparatuur wordt het script omgezet in pakkende beelden, die geëdit worden tot het plaatje wat je voor ogen had. Snel schakelen, constructief overleg en nauwe samenwerking om te genieten van het eindresultaat en je klanten of je publiek te overtuigen van jouw boodschap.