Klantcase Market-it

Market-it is een fris en jong marketing- en communicatiebureau in de Kempen. Om de online content naar een hoger niveau te tillen besloot Ilse Daniëls om Creating Frames in te schakelen voor het maken van enkele bedrijfsvideo’s en testimonials. Ze vertelt graag over haar samenwerking met Paul.

Hoe ben je met Paul in contact gekomen?

“We spraken elkaar voor het eerst tijdens een bijeenkomst van de OBGB Young Entrepreneurs. Paul vertelde dat hij graag meer met content marketing en social media wilde gaan doen. Wij wilden hetzelfde doen, maar dan met video.”

Waarom wilde je dat gaan doen?

“Als social media specialisten zijn wij ervan overtuigd dat video werkt online. Dat prediken wij ook naar onze klanten toe, dus vonden we het hoog tijd om onze video’s ook naar een hoger niveau te tillen. We maakten zelf ook al wel video’s, maar van een minder hoog niveau. We vonden het belangrijk om het professioneel aan te pakken. Paul heeft daarvoor de juiste apparatuur en skills in huis.”

Wat hoop je met video te bereiken?

“Er wordt tegenwoordig oneindig veel online gepost door mensen en bedrijven. Video werkt en levert ook iets op, want video valt gewoon meer op. Het is een trend dat vooral de jongere generatie liever video kijkt. We willen video combineren met geschreven content om zo verschillende doelgroepen aan te spreken.”

Wat voor video’s heeft Creating Frames voor jullie gemaakt?

“We hebben een bedrijfsvideo opgenomen voor op onze website en die we kunnen gebruiken in presentaties, evenals een korte video voor elk van onze expertises. Ook heeft Paul van iedere medewerker een voorstelvideo gemaakt en hebben we bij vijf van onze klanten op locatie een referentievideo opgenomen, waarin ze vertelden over hun samenwerking met Market-it. We willen deze video’s op onze website maar met name op social media in gaan zetten.”

Wat hoop je daarmee te bereiken?

“We willen iedereen laten zien wat we doen en wat een leuk bedrijf Market-it is! Met video’s is het eenvoudig om onszelf en ons team te laten zien. Wie weet wat daar nog uit voortkomt!”

Hoe verliep je samenwerking met Paul?

“Paul is enthousiast en flexibel. Hij komt met goede ideeën, ook over bijvoorbeeld het script. Daar aan kun je merken dat hij veel ervaring heeft. Paul heeft een professionele werkwijze en hij maakt gebruik van hoogwaardige apparatuur. Het eindresultaat zier er super gelikt uit. We willen in de toekomst zeker vaker met Paul samenwerken.”