De mooiste momenten van 2019

Wanneer je iemand vraagt wat zijn of haar hoogtepunten van het afgelopen jaar waren bestaat de kans dat je een lange ‘uhhhh’ te horen krijgt. Tenzij diegene een video heeft laten maken, zoals onderstaande partners waar wij dit jaar mee samenwerkten. Herinneringen vervagen, video’s niet. 2019 was voor ons een topjaar, en wel hier om! 

Testimonials laten zien waar je goed in bent

Samen met Polned zijn we dit jaar op pad geweest om bij allerlei bedrijven in de wijde regio te kijken hoe Polned ze ondersteunt. Polned is een professioneel uitzendbureau dat bijspringt op het gebied van flexibele arbeid. Verschillende bedrijven zoals Faes Group, FittinQ, Ter Spegelt en Wilvo maken gebruik van de diensten van Polned op vaste basis of juist op flexbasis. Dankzij de video’s die wij voor Polned maakten is snel duidelijk voor potentiële klanten waar de kracht van het bedrijf ligt en hoe zij wellicht iets kunnen betekenen voor jouw bedrijf. Ook voor de bedrijven die we bezochten zijn deze video’s natuurlijk extra exposure en gratis ‘reclame’. 

Ook met Market-it gingen we mee naar diverse bedrijven waar zij mee samenwerken. Market-it is een full-service marketingbureau dat klanten ondersteunt op het gebied van (web)design, marketing, social media en communicatie. Werknemers van onder andere Pit makelaars, Faes Group, Natuurspa & Gasterij Landschot, restaurant Aengenaam en Ter Spegelt deden hun zegje voor de camera. Ook de medewerkers van Market-it zelf kwamen aan het woord. Dit soort filmpjes doet het uitstekend op social media! 

Behind the scenes

Een ander soort reportage was onze samenwerking met Jim Orie, een van de bevlogen tatoeage-kunstenaars van Dragon Tattoo. We deden enkele interviews met klanten en andere artiesten. Het is altijd leuk om gepassioneerde mensen voor de camera te krijgen! Het materiaal dat we schoten hebben we uiteindelijk verwerkt in diverse promo’s die als reclamemateriaal ingezet kunnen worden.  

Blik vooruit

Terugkijkend op het jaar zijn bovenstaande voorbeelden slechts het topje van de ijsberg als het gaat om wat we allemaal mochten doen. Het is telkens weer ontzettend gaaf werk, van het uitwerken van de eerste concepten tot de nabewerking die de puntjes op de ‘i’ zet voor een onvergetelijke video. Al onze klanten willen we via deze weg bedanken voor de toffe opdrachten die we kregen. We kunnen in ieder geval niet wachten om 2020 in beeld te gaan brengen.